Generálny manažér pán Lee Zúčastnite sa castingovej priemyselnej konferencie

- 2021-12-08-

Generálny riaditeľ Sunbrihgt pán Lee sa zúčastnil na 18. národnej akademickej konferencii pre špeciálne odlievanie a neželezné zliatiny a na 12. národnej akademickej konferencii zlievárenských kompozitných materiálov na Nanchang Aeronautical University, provincia Jiangxi, Čína od 3. decembra 2021 do 6. decembra ,2021. Toto je veľká slávnosť zlievarenského priemyslu, na ktorej sa zišlo mnoho profesorov, vedcov a vedúcich predstaviteľov priemyslu, aby zhrnuli minulosť zlievarenského priemyslu a tešili sa na budúci vývojový trend nových kompozitných materiálov. Očakáva sa budúcnosť a bude viac príležitostí a výziev.



Prostredníctvom výmeny názorov v zlievarenskom priemysle sa generálny riaditeľ Sunbrihgt pán Lee nielenže stretol s ďalšími priateľmi v tomto odvetví, ale tiež sa dozvedel viac o kompozitných materiáloch v zlievarenskom priemysle. MR Lee sa viac zameria na stav vývoja a perspektívy nového typu kompozitného materiálu a skombinuje ho s odliatkami vyrábanými produktmi Sunbright, najmä pri odlievaných dieloch. Verí sa, že so spolutvorbou na pozadí doby bude lepšia budúcnosť.



Počas tejto štúdie generálny riaditeľ Sunbright pán Lee navštívil univerzitu Nanchang Hangkong v sprievode svojho priateľa a naučil sa, ako prepojiť príslušné zdroje. Je to príjemná skúsenosť s učením a komunikáciou v odvetví, ktorá bola veľmi obohacujúca




Spracovanie odliatkov je jednou z výhod projektu spracovania SunbrightOdlievacie diely sú diely vyrobené roztaveným kovom alebo inými tekutými materiálmi naliatymi do navrhnutej dutiny formy a stuhnutými. Naše odlievacie diely sú široko používané v automobilových dieloch, leteckých dieloch atď.Máte akúkoľvek výrobu odliatkov, Sunbirhgt je vaša najlepšia voľba.



Odlievanie dielov pre domáce spotrebiče CNC obrábanie







-----------------------------------------KONIEC-------- ----------------------------------------------